Home > Bij wie werkt Harry ?


Na 18 1/2 jaar gereden te hebben bij RTT - Hoyer Nederland (waarvan vanaf november 2006 als brandstof chauffeur) werk ik vanaf 1 oktober 2007 bij L van Tiel Transport in Schiedam.
Het Buitenland bleef kriebelen en in de Brandstof bevielen mij de nachtdiensten slecht. Ik kon ook weer gaan rijden in de chemie bij Hnl, maar om persoonlijke redenen heb ik besloten om een nieuwe weg in te slaan en ik heb daarom gekozen voor het mij zeer goed bekende Transportbedrijf L. van Tiel Transport uit Schiedam. Het eerste half jaar heb ik bij van Tiel voor Den Hartogh uit Rozenburg gereden. Daarna voor De Vries Transport Group uit Veendam. Daarna weer een korte periode voor Den Hartogh en Josh Brouwer uit Nieuwegein.

Omdat het werk bij van Tiel door de credietcrisis drastisch was verminderd werden de contracten van chauffeurs niet meer verlengd.
Eind maart 2009 was er helaas voor 20 van de 40 vrachtwagens bij van Tiel geen werk meer en werden de contracten van de betrokken chauffeurs begrijpelijk niet meer verlengd. Sinds juni trok het werk gelukkig weer flink aan bij van Tiel Transport en werdt ik gevraagd terug te komen en sinds juni 2009 wasik weer met veel plezier voor Den Hartogh Logistics uit Rozenburg aan het werk in de MDI / TDI .

Eind november 2015 besloot ik te gaan rijden bij BTC (Petro van der Bie) tot eind februari 2017.

Sinds maart 2017 werk ik met veel plezier bij "Siem Stout B.V." in Nieuwekerk a/d IJssel en trek ik weer voor Hoyer in de DME. (Demithylether)

Beste groeten, Harry Stam.


Siem Stout
[ Naar boven ]